BEHANDLINGER.

Dermaterapi

med microlifting

Dermaterapi med en fantastisk antiage effekt. Med denne behandling kan du mindske dine rynker markant.

Diamant peeling

med oxygenbehandling

Diamantslibning går ind og giver din hud et boost så den får en fantastisk glød og genopbygger dine celler. De fine linjer bliver reduceret.

Voksbehandlinger

Beauty by Lara tilbyder voksbehandlinger både til herre og damer. Vi bruger de bedste og mest skånsomme produkter fra Lycon.

Permanent makeup

Certificeret LaBina Permanent Makeup

Har du overvejet at få permanent makeup, men turde ikke at springe ud i det? Vi har undersøgt det europæiske marked efter de sikreste produkter og metoder, og med stolthed tilbyder vi nu Organisk permanent makeup( mere om produkter og konceptet på Labina Danmark

For at opnå det bedste resultat bruger vi kun organiske pigmenter, som er alkoholfrie, parabenfrie, sterile og indeholder hverken røde/blå jern-oxider eller titanium dioxid. Organiske LaBina pigmenter er stabile i sin farve og trækker ikke op i rød/orange/blå/grøn farvetone. De skaber ingen magnetisme ved MR-scanning( ingen jern-oxider) og medfører den hurtigste heling af huden efter permanent makeup (takket være medicinal løsningen “Novoxx”, som erstatter alkohol og holder pigmenter bakteriefrie). Vores optegningsteknikker af bryn, eyeliner og læber er milde, naturlige og skånsomme.
På brynene tegnes der hårstrå op og det kaldes for 3D bryn. Farve, form og tæthed er efter dit ønske.

På læberne laver vi en mild læbekontur med skravering, som blot markerer din læbeform og skaber flottere farve. Lipliner behandling er blevet for gammeldags og hos os kan du få ekstra farve på læben hvis du har lavet lipliner før hos en anden klinik.

Langs vippekanten tegner vi en eyeliner efter dit ønske bredde, vifte og længde varierer fra person til person.

 

Hvor mange behandlinger:

Opstart af din permanent makeup laves over 2-3 behandlinger, da huden vil frastøde noget af pigment efter hver behandling (hvis permanent makeup er lavet korrekt og ikke så dybt som tatovering ellers trækker det blålig op).

Helingsprocess:

Alle områder heler op på 5-7 dage (overskudsfarve samler en mild skorpe og falder hurtigt selv af, der må ikke pilles i det). I løbet af de næste 28 dage mens huden danner nye celler vil du opleve at farven bliver mere tydelig og flot-derfor venter vi med en 2.behandling til der er gået mindst 4 uger.

Genopfriskning:

Du skal regne med at vedligeholde din permanent makeup mindst 1 gang indenfor 24 mdr.

Medicinsk tatovering tilbydes snart

Medicinsk Tatovering

Med medicinsk tatovering kan vi camouflere dine strækmærker, ar og pigmentfejl.

Bliver snart udbudt. 

Del på Facebook